Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Türk Eğitim Sen İl Divan Kurulu Toplantısını Öğretmenevinde Gerçekleştirdi

Türk Eğitim Sen İl Divan Kurulu Toplantısı Genel Başkan Yardımcıları Cengiz Kocakaplan, Orhan Kütük'ün katılımıyla Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, MHP Nevşehir İl Başkanı Ali Akkoç, Ülkü Ocakları İl Başkanı Musa Şevik, Türkav İl Başkanı Mehmet Uçar, Uçhisar Belediye Başkan Adayı Abdullah Çamcı'nın selamlama ve eğitim çalışanlarının talepleri ve çözüm önerileri konuşmalarıyla gerçekleşti.

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç açılış konuşmasında yoğun seçim çalışmalarında eğitim çalışanlarının talep ve sorunlarını dinlemek, çözüm önerileri ve eğitimle ilgili politikalarını bizlerle paylaşmak için aramızda bulunan sayın Nevşehir Milletvekilimiz Prof. Dr. Filiz Kılıç’a, Nevşehir belediye başkan adayı Adnan Doğu bey’e katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Dedi.

Nevşehir milletvekili, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç ve Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu’nun eğitim ve öğretim ile ilgili projelerini açıklamaları ve yönetim kurulunun soru ve cevaplarının ardından toplantıdan ayrılmaları üzerine Türk Eğitim Sen genel başkan yardımcısı Cengiz Kocakaplan başkanlığında Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesinin il Divan Kurulu toplantısı gerçekleşti.

Toplantıda Üniversite akademik ve idari çalışanların sorunları, Meslek Kanunu, Proje Okulları, Yönetici Atama Yönetmeliği, Meslek Öğretmenleri, Mesem, Müftedat Değişikliği, Okullara Proje baskısı, İl İçi Atama Sistemi üzerine Türk Eğitim Sen’in yaptığı çalışmalar değerlendirildi.

Toplantıda Şube başkanı Tayfur Urgenç, genel başkan yardımcıları Cengiz Kocakaplan ve Orhan Kütük sendikal çalışmalar hakkında bilgi aktarımında bulunduktan sonra soru cevap kısmına geçildi. İl yönetim kurulu ve ilçe başkanlarının soruları TES. genel başkan yardımcısı Orhan Kütük tarafından cevaplandırıldı.

Toplantı Cengiz Kocakaplan’ın Nevşehir şubemizin örnek çalışmalarından ve başarılı sendikal faaliyetleri için tüm yönetim kurulu, ilçe yönetimlerimiz, kadın komisyonu yönetimindeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Nevşehir şubemiz üye sayısını artırarak il genelinde yetkiyi devam ettirecektir. İfadeleriyle sona erdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu