Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Başkan Adayı Fahri Yıldız, kadınlara karanfil dağıttı

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkan Adayı Yıldız 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolayısıyla kadınları ziyaret ederek çiçek ve karanfil dağıttı.

Çeşitli kuruluşları ve mahalleri ziyaret ederek kadınların günlerini kutlayan ve çiçek takdim eden Başkan Adayı Yıldız, 31 Mart’ta seçilmesi halinde kadınlara yönelik yapacağı projeler hakkında da bilgiler verdi.

Kadınların her zaman toplumun her kesiminde vazgeçilmez değerler olduğunu, yılda sadece bir gün değil, her günün 24 saati değerinin bilinmesi gerektiğini ifade eden AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız ” Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan Başta Filistin ve Gazze olmak üzere, Dünyanın bütün Mazlum coğrafyalarında, Zulme ve Soykırıma uğrayan Kadınların ve kadın olma gurur ve şerefini taşıyan tüm kadınlarımızın Kadınlar Gününü kutlar, mutlu yarınlarda mutlu ve huzurlu günler dilerim. Tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlu olsun.” Dedi

Fahri Yıldız’a seçim çalışmalarına, belediye meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu