Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetlerSiyaset

Rasim Arı, ‘Nevşehir’de mülteci sorununu çözeceğiz’

İyi Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Nevşehir’in günden güne büyüyen kaçak ve sığınmacılar sorununa değindi.

31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için çalışmalarına devam eden Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı Nevşehir’in günden güne büyüyen kaçak ve sığınmacılar sorununa değindi.

İYİ  Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Nevşehir’de yaşayan 11 bin civarında mülteci olduğunu ve bunların %10’luk kısmı adi suçlar ve uyuşturucu madde konularında adli olaylara karıştığında dikkat çekerek, Mültecilerin en çok ikamet ettiği yerlerin Yeni Mahalle, Kapucubaşı Mahallesi, Karasoku Mahallesi, Camicedit Mahallesi, İbrahimpaşa Mahallesi, Hacırüştü Mahallesi, Raşitbey Mahallesi, Herikli Mahallesi ve 350 evler mahalleleri olduğunu ve ivedilikle bu mahallelerde kentsel dönüşüm gerçekleştirerek şehrin hem virane görüntüsünden kurtulacağını hemde mülteci sorunun çözüleceğine dikkat çekti.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu