Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetlerÜrgüp Haberleri

Vatandaşlardan Akyol’a Tam Destek

31 Mart Seçimleri öncesinde sabahın erken saatlerinden başlayarak gece yarısına kadar saha çalışmalarını sürdüren İYİ Partisi Ürgüp Belediye Başkanı Oytun Akyol’a vatandaşlardan tam destek. Gittiği her yerde büyük bir coşku ve ilgiyle karşılanan Akyol, “31 Mart'ta hep beraber, yeniden tarih yazacağız.” dedi.

İYİ Partisi Ürgüp Belediye Başkanı Akyol, seçimlere sayılı günler kala yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Sabahın erken saatlerinde esnaf ve sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine başlayan ve akşam saatlerine kadar saha ziyaretlerini sürdüren Savran, akşamları ise İYİ Partisi Kadın Kolları Teşkilatı yöneticileri ile birlikte ev ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Programları arasında sık sık gençlerle de bir araya gelerek yeni dönemde hayata geçireceği gençlik ve eğitim projelerini anlatan Akyol, “Gündüz saha programlarını sürdürürken akşamları da evlere, hanelere misafir oluyoruz. Hoş sohbetleri ve misafirperverliklerinden ötürü her birine ayrı ayrı teşekkür ederim. Bugüne kadar bir olduk, birlik olduk. Birlikte başardık. Ürgüple ile ilgili daha yapacak çok işimiz, hedeflerimiz var. Yine birlikte başaracağız.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu