Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Çalışkan: Nevşehir’de sanayi dükkanın temeli bu yıl atılacak

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, sanayi esnaflarının beklediği yeni sanayi için 350 dükkanın temelinin bu yıl atılacağını duyurdu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan,  AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekili Süleyman Özgün, AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı ve  Adayı Dr. Mehmet Savran, İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve teşkilat mensupları ile sanayi esnafını ziyaret etti.

Ziyareti sırasında esnafla konuşup dertlerini dinleyen Milletvekili Çalışkan, Nevşehir’imizin kalbinin sanayi olduğunu vurguladı.

Ardından Nevşehir’in Yeni Sanayi İhtiyacının farkında olduklarını ve bu konu ile ilgili hem belediyemizin hem de Milletvekilleri olarak bizlerin üstüne düşen ve gereken ne varsa yapılacağını belirtti.

Çalışkan: “TOKİ Nevşehir sanayimizin avan projesini çizdi”

Sanayi Projesinde çok ciddi yol kat ettiklerini aktaran AK Parti Milletvekili Emre Çalışkan: ‘TOKİ sanayimizin avan projesini çizdi. Şu an uygulama projesini çiziyor. Ardından bu 350 dükkanlık projemizi TOKi marifetiyle mi yoksa kooperatif kurararak mı yapacağız karar vererek. Sanayinin temelini bu yıl içinde atmayı hedefliyoruz.’ dedi.

Ziyaretini sosyal medyadan da yayınlayan Milletvekili Çalışkan: “Gönülleri gülen, yüzleri gülen… Helalinden kazanmak için gece gündüz ter döken abilerimiz, kardeşlerimizle beraberdik. Hatırları var olsun” dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu