Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Ramazan davulcusuna 25+25 tarifesi

Ramazan ayı dolayısıyla mahallelerde davul çalarak vatandaşı sahura kaldıran davulcuların bu yıl ki ücret tarifesi belli oldu.

Nevşehir’de  Ramazan ayı dolayısıyla mahallelerde davul çalarak vatandaşı sahura kaldıran davulcuların bu yıl ki ücret tarifesi belli oldu.

Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, il merkezinde bazı mahallelerde vatandaşı sahurda uyandırmak amaçlı görevlendirilen davulculara bu yıl 25+25 TL olmak üzere toplamda 50 TL bahşiş verilmesinin uygun olacağını belirtti.

Mahallelerde görevli davulculardan yana bir şikayeti bulunanların mutlaka mahalle muhtarları ile iletişime geçmesini tavsiye eden Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, tüm İslam aleminin, Türk milletinin ve Nevşehir halkının mübarek ramazan ayını kutladı.

Güzelyurt Mahallesi Ramazanı Davulcularıyla karşılama hazırlığında..

Güzelyurt mahalle muhtarı ve adayı Halit Yüncü; “Her yıl olduğu gibi bu yılda da Ramazan davulcularımızı seçmeye tabi tuttuk… Ritimli ve uyumlu davul çalma kurslarından geçtikten sonra ihale usulü açık artırmaya tabi tutularak Ramazan davulu çalma bölgeleri belli olup alacakları bahşişlerin bir kısmını Mahallelerımizdeki okullara ”Egıtime destek” amaçlı makbuz karşılığında takdim edecekler…

“Ramazan’ın bereketi hepimizin üzerine olsun.”

Yüncü, “Bizleri Ramazan ayına ulaştıran yüce Allah’a sonsuz kere hamdolsun. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, kardeşlik ve dostluk hislerini en üst düzeyde paylaştığımız Ramazan-ı Şerifimiz mübarek olsun.”  dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu