Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Nevşehir’in en iyisi Altınyıldız

Bağımsız tüketici değerlendirmelerine göre Nevşehir’in en iyi özel okulu yine Altınyıldız koleji seçildi.

Bağımsız Tüketici Değerlendirmeleri (Independent Consumer Ratıngs)“2023- 2024 En İyi Özel Okul”  Hizmet Kategorisi değerlendirmeleri sonucunda insanlardan en çok oy alarak eğitim alanında Nevşehir’in en iyi özel okulu (Best Private School) Altınyıldız Koleji seçildi.

2019-2020, 2020-2021, 2021-2022 Eğitim- Öğretim yıllarında da Best Private School olarak seçilen Altınyıldız Koleji 2023-2024 yılında da Nevşehir’in En İyi Özel Okulu seçilerek 4 yıl boyunca bu ödülü üst üste alma başarısı elde etti.

Bağımsız Tüketici Değerlendirmeleri; her başarının takdir edilmesi ve daha iyi nasıl olunabileceğinin her daim düşünüldüğü bu amaç doğrultusunda Türkiye’nin birçok ilinde anketlerin düzenlendiği ve insanlardan en çok oy alarak belirlenen ürün/hizmet/işletme kategorilerini sınıflandırılıyor.

Altınyıldız Koleji’nden yapılan açıklamada, “2023-2024 değerlendirmelerinde de En iyileri’nin belirlendiği eğitim kategorisinde tüm aşamaları geçerek sınıfının en iyisi seçilen Altınyıldız Eğitim Kurumları:  Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu, Özel Altınyıldız İlkokulu, Özel Altınyıldız Ortaokulu, Özel Altınyıldız Anadolu Lisesi, Özel Altınyıldız Fen Lisesi yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerini kutluyoruz.  Altınyıldız Koleji 2023-2024 En İyi Özel Okul, Best Private School ödülünün Nevşehir’e ve Türk Milli Eğitimine hayırlı olmasını diliyoruz. eğitimde kalite Altınyıldızdır” denildi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu