Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Ali Ertuğrul Bul Mazbatasını Aldı

Ürgüp’te CHP’nin adayı Ali Ertuğrul Bul seçimleri 38 oy farkla kazanmış, ikinci parti MHP seçimlerde usulsüzlükleri gerekçe göstererek itiraz etmişti.

İl seçim kurulunca yeniden seçim yapılmasına karar verilmesi ile birlikte CHP’te bu durumu YSK’ya taşıyarak karara itiraz etti. YSK seçimin yenilenmesi kararını kaldırılması ile Ürgüp Belediye Başkanlığına seçilen Ali Ertuğrul Bul, mazbatasını aldı.

Ürgüp Adliyesine giderek mazbatasını alan Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul ardından Belediye’de düzenlenen devir teslim töreni ile resmi olarak Belediye Başkanlık görevine başladı.

Devir teslim töreninde konuşan Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul “ Ben olabildiğince sahada olacağım daha çok şehirde ve projelerin başında olacağım. Ama bu kapı her zaman hepinize açık. Perşembe günleri 13:30 – 15:00 arası bir toplantı kuralımız vardı o burada devam edecek. Taş taş üzerine her kim koyduysa bir önceki belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. Beş on yıl sonra kısmetse bizde bu kapıdan ayrılırken yine geldiğiniz gibi kalabalık bir coşku ile uğurlanmak nasip etsin. Bana ulaşamaz iseniz belediye meclis üyelerimize ulaşabileceksiniz. Ulaşamama nedeniniz ben Ürgüp’ün içerisinde olacağım. Zorlu bir süreçti, benim projelerimin bir tanesi Ürgüp’ü tanıtmaktı onu sileceğim. Bir haftadır o kadar çok tanındık ki bütün Türkiye biliyor. Hepimize hayırlı olsun.” Dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu