Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Başkan Bul ‘Ürgüp İçin Çalışmaya Geldim’ Diyerek Görevine Başladı

Ürgüp'te 31 Mart seçimlerini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi'nin Adayı Ali Ertuğrul BUL, kalabalık bir grup eşliğinde mazbatasını Ürgüp İlçe Seçim Kurulu Başkanı Burcu Yurten'den aldı.

Ürgüp Belediyesi önünde toplanan vatandaşları selamlayarak belediyeye çıkan Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul’a Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.

Önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, belediye mührünü Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul’a takdim ederek belediyeden ayrıldı.

“BÜTÜN ÜRGÜP’ÜN BELEDİYE BAŞKANIYIM, ÜRGÜP İÇİN ÇALIŞMAYA GELDİM”

Belediye önünde toplanan kalabalığa seslenen Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, “Yabancı bir yerde değiliz, burası sizin eviniz ve bu kapı sizlere her zaman açık. Her Perşembe 13:30 ile 15:00 arası sizlerle toplantılarımıza devam edeceğiz. Hepinizi bekliyorum.” dedi.

Ürgüp’te taş taş üstüne kim ne koyduysa teşekkür ediyorum diyerek sözlerine devam eden Başkan Bul, “Cemal Seymen’e, Ali Baran Numanoğlu’na, Kürşat Numanoğlu’na, Bekir Ödemiş’e Fahri Yıldız’a, Mehmet Aktürk’e ve tüm geçmiş dönem belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

“Görev süremizi tamamlayıp bu kapıdan ayrılırken yaptığımız hizmetlerden dolayı böyle bir kalabalıkla uğurlarsanız ne mutlu bana.” diyen Başkan Bul, Çok güzel bir meclis ekibi olduğunu söyleyerek “Bana ulaşamadığınız zamanlarda Meclis Üyelerimize ulaşabilir, talebinizi iletebilirsiniz.” dedi.

Süreç boyunca yanında olan herkese teşekkür ettiğini söyleyen Başkan Bul, “Bütün Ürgüp’ün Belediye Başkanıyım. Ürgüp için Çalışmaya geldim. Allah utandırmasın.” Diyerek göreve başladı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu