Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

”Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek”

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yeşilay koordinesinde gerçekleştirilen ve öğrencilerin bağımlılık konularına duyarlılığını artırmak çalışmalar devam ediyor.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yeşilay koordinesinde gerçekleştirilen ve öğrencilerin bağımlılık konularına duyarlılığını artırmak, yeteneklerini teşvik etmek ve başarılı bulunan eserleri ödüllendirmek amacıyla gerçekleştirilen ”Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek” yarışmasına, ilimiz genelinde okullardan iki kategoride 113 eser başvurusu yapılmış ve bunlardan seçilen ilçe birincileri arasından dereceye giren öğrenciler belli oldu. İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ve Nevşehir Yeşilay Şube Başkanı Mehmet Yalçın, il birincilerine başarı belgesi ile birlikte hediye çeklerini takdim ettiler. İl Müdürü; idarecilere, öğretmenlere, velilere ve öğrencilere verdikleri emekler için teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Yarışmada dereceye giren öğrenciler;

Görsel Eser Kategorisinde;

  • Zehra Betül ÖDEN, MERKEZ /Rauf Nail Akman İlkokulu
  • Miray NEYLÜFER, MERKEZ / Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi
  • Yasin GÖKMEN, MERKEZ / Nevşehir Lisesi

Edebi Eser Kategorisinde;

  • Miraç İYİLİKLİ, MERKEZ / 75.Yıl İlkokulu
  • Pınar ÇALIŞKAN, HACIBEKTAŞ / Kızılağıl Ortaokulu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu