Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Seçim bitti, gözler vaatlerde!

Nevşehir'de seçim bitti gözler vaatlere çevrildi. Belediye Başkanlarının yapacağı hamleler merakla bekleniyor.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde parti adayları il merkezi başta olmak üzere ilçe ve beldeler için onlarca vaatleri peş peşe sıraladı. İştah kabartan bu vaatlere bakarak vatandaşlar oylarının kullandı. Seçimin üzerinden 18 gün geçti. Peki bu verilen vaatler ne zaman hayata geçirilmeye başlanacak? İşte tamda bu soru seçmenin kafasında oluşmaya başladı.

İl merkezinde, ilçelerde ve beldelerde yaşayan vatandaşlar vaatlerin bir bir hayata geçirilmesini istiyor.

“Bilindiği üzere 31 Mart yerel seçimleri öncesinde partilerin adayları bizlere onlarca vaat açıkladı. Bizlerde seçmen olarak ister istemez bu vaatlere göre oyumuzun rengini seçtik. Hal böyle olunca seçim sonrası verilen vaatlerin hayata geçirilmesinin bekliyoruz. İl genelinde büyük eksikliklerimiz var. O vaatlerin hayata geçirilmesi ile birlikte eksikliklerin tek tek giderileceği kanaatindeyiz. Özellikle bu yıl ciddi bir kuraklık bizleri beklemektedir. Halkımız su sıkıntısı çekeceği kanaatindeyim. Belediye Başkanları öncelikli olarak bu konuda bir çalışma yaparak işe başlamaları gerekiyor. Birde ilk iş olarak merkez, ilçe, belde ve köylere ağaç dikme seferberliği yapılmalıdır. Özellikle kolay ve çabuk büyüyen ağaçların meza alanlarına dikilmesi şart. Bu konuda da Orman İşletme Müdürlüğü, Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne büyük işler düşmektedir.”

 

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu