Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Göreme İlk/Ortaokulunu Ziyaret Etti

İl Müdürü, okul idarecilerinden yapılan eğitim çalışmalarını, okulların fiziki koşulları, öğrenci gelişimleri ve eğitim ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı; eğitim öğretim çalışmalarını yerinde görmek, okullardaki idareci, öğretmen ve öğrencilerin varsa sorunlarını ve taleplerini çözüme kavuşturmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirdiği okul ziyaretlerinde bugünkü ziyaretlerini Göreme İlkokulu ve Göreme Ortaokuluna yaptı. İl Müdürü, okul idarecilerinden yapılan eğitim çalışmalarını, okulların fiziki koşulları, öğrenci gelişimleri ve eğitim ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Öğrencilerin sınıflarına misafir olarak ders içi etkinliklerine eşlik eden  Yazıcı; kendisine yaptığı resmi hediye eden Göreme İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Bekir Aslan’a bu özel hediyesi için teşekkür etti. İl Müdürü, öğretmenler odalarını da ziyaret ederek idareci ve öğretmenlerle de bir araya geldi. Okullarda yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Çocukların daha iyi bir eğitim alması için gösterdikleri çabalardan dolayı idareci ve öğretmenlere teşekkür ederek başarılar diledi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu