Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerSiyaset

Kim bu AKP’li belediyesi başkanı?

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti il başkanı evrakta sahtecilik ve görevini kötüye kullanma suçlamaları itham edilen belediye başkanının kim olduğunu sordu.

Kesen, “Geçtiğimiz günlerde basında çıkan haberlere göre, Nevşehir de bir AKP’li Belediye Başkanı hakkında Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının “Evrakta sahtecilik ve Görevini kötüye kullanma” suçlamasıyla dava açtığı ve davanın Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görüleceği yazılmıştı. Hatta haklarında çeşitli yolsuzluk, Usulsüzlük veya görevi kötüye kullanan AKP’li belediye başkanları için idari ve adli soruşturmaların devam ettiği belirtilmişti. Nevşehir halkının iradesiyle seçilen kişilerin akıbetlerini yine Nevşehir halkının bilmeye hakları vardır. AKP Nevşehir İl Başkanı Sn. Ali Ķemikkıran’a çağrıda bulunuyorum.

Kimdir bu AKP li Belediye Başkanı? Açıklayacak mısınız? Yoksa Nevşehir Belediyesinde geçmiş dönemlerde yapılan ve belgelendiği halde üzerine gidemediğiniz (!!) Vurgunlar gibi Sağıra mı yatacaksınız?” diye konuştu.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu