Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Kaymakam Cüneyt Caner, Bayram Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Kaymakam Cüneyt Caner, Ürgüp Devlet Hastanesini ziyaret ederek sağlık çalışanlarının ve hastaların bayramlarını kutladı.

Ardından halkımızın can ve mal güvenliği için Bayramda da yoğun mesai yapan ilçe Jandarma Komutanlığı, ilçe Emniyet Müdürlüğü personellerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Daha sonra 80. Yıl Hanife Memiş Aksoy Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek orada kalan özel insanlarla biraraya gelerek, onların da bayramlarını kutlayıp sohbet etti.

Ziyaretler sırasında Kaymakam Caner, vatandaşlarla yakından ilgilenerek onların bayramını tebrik etti ve aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmeleri dileklerini iletti.

Ayrıca, esnafların işlerinin bereketli olması temennisinde bulundu ve onlara da hayırlı işler diledi. Kaymakam Caner’in samimi ziyaretleri, ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılanırken vatandaşlar da Kaymakam Caner’e  hayırlı bayramlar temennisinde bulundu.

 

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu