Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Tarım Bakan Yardımcıları Kapadokya’da balona bindi

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcıları Ebubekir Gizligider, Ahmet Gümen ve Veysel Tiryaki eşleriyle birlikte Kapadokya'da balona bindi.

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcıları Ebubekir Gizligider, Ahmet Gümen ve Veysel Tiryaki aileleriyle birlikte Kapadokya’da sıcak hava balonuna binerek bölgenin güzelliğini zirveden seyretti.

Bakan Yardımcıları Gizligider, Gümen ve Tiryaki ile Vali Fidan’a, balonculuk, uçuşlar ve bölge hakkında brifing vererek tecrübelerini gökyüzünden anlatan balon pilotu Emrah Kılıkbiçen misafirlerine unutamayacakları bir gün yaşattı.

Uçuş sonrası günün anısına sertifikaları Atmosfer Balon’un tecrübeli balon pilotu Emrah Kılıkbiçen tarafından takdim edildi.

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya’da yıllardır sıcak hava balonu pilotluğu yapan Atmosfer Balon pilotu Emrah Kılıkbiçen; “Şehrimize misafir olarak gelen Bakan Yardımcılarımız ve ilimize yeni atanan Valimiz bugün aileleriyle birlikte balon turuna katıldı. Onlar için güzel bir deneyim olduğunu düşünüyorum. Dünyanın en güvenli hava taşıtı sıcak hava balonu ve dünya da sıcak hava baloncuğunun yapıldığı en güvenli merkez en güzel, en özel merkez de Kapadokya´dır.” dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu