Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerSiyaset

ÇAMCI UÇHİSAR’DA 31 MART YEREL SEÇİMLERİNE ADAYLIK GÖRÜŞMELERİNDE BULUNUYOR

Türk Eğitim Sen başkan yardımcısı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Endüstri Mühendisi Abdullah Çamcı’nın 31 Mart 2024 yerel seçimlerde Uçhisar’dan Belediye Başkanlığına Milliyetçi Hareket Partisinden Aday olacağı konuşuluyordu.

Nevü-Endüstri Mühendisi Abdullah Çamcı Milliyetçi Hareket Partisini ziyaretini sosyal medya hesaplarından MHP il başkanı Adnan Doğu, MHP Uçhisar belde başkanı Güray Öztürk, Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç ve başkan yardımcısı Bülent Yalçın’la bir kare fotoğrafla paylaşarak kısa bir açıklama yayınladı.

Ziyaretle ilgili Çamcı’nın paylaşımında; “Gençlik yıllarımızdan beri yetiştiğimiz Ocak, fikriyatımızın temeli, fikri ve toplumsal olgunluğa ulaştığımız teşkilatımızdayız. Kıymetli fikirleri ve güzel sohbeti için Adnan Doğu Başkanımıza teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

MHP İl başkanı Adnan Doğu ile görüşmesinin ardından Çamcı’nın Devlet memurlarının yerel seçimler için istifasının son günü olan 1 Aralık tarihinde Nevü’de ki görevinden ayrılarak MHP genel merkezine Uçhisar Belediye Başkanlığı Adaylığı için başvuru yapması bekleniyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu