Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeResmi İlan

“Çalınmadık kapı girilmedik gönül bırakmayacağız”

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, “ Çalınmadık kapı girilmedik gönül bırakmayacağız” diyerek esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere sayılı gün kala AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, esnaflarla ve vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Yıldız  esnaflarla bire bir görüşmeler yaparak  onların sorunlarını dinledi  ve çözüm önerilerini paylaştı.

Ziyaret sırasında esnafın en çok dile getirdiği konular arasında altyapı eksikleri, çevre düzenlemesi ve ticari faaliyetlerinin geliştirilmesi  için yapılması gerekenler öne çıktı.  Yıldız, bu sorunlara yönelik kapsamlı projelerini esnaflarla paylaşarak destek talebinde bulundu.

Esnafın büyük çoğunluğu, Yıldız’ın samimi yaklaşımını ve çözüm odaklı projelerini olumlu bulduklarını ifade etti. Ziyaretlerden sonra esnaf arasında Yıldız’a olan destek artarken, seçim sürecinde kendisine yakın gördükleri adayı destekleyecekleri belirttiler.

Fahri Yıldız ise seçim sürecinde esnafın yanında olacağını ve ilçenin kalkınması için gerek nadımları atmaya devam edeceğini vurguladı.  Fahri Yıldız, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamasında, “ Adım adım Ürgüp Gerçek Belediyecilik anlayışıyla teşkilatımız ile birlikte esnaf ziyaretlerimize devam ediyoruz.“ Hep Birlikte “ diyerek çıktığımız bu yolda ilçemizi bizlere güç veren birbirinden değerli ve kıymetli vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğiz…  Bizlere gönül kapılarını açan, her daim sıcak karşılayan tüm esnafımıza minnettarız. Çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız… “ dedi

Fahri Yıldız’ın esnaf ziyaretlerine  AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Doğan Derin, teşkilat üyeleri  eşlik etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu