Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Okullarda Fiziksel Aktivite Çalışmaları Devam Ediyor

"Fiziksel Aktivite" ile okul çağı çocuklarımızın; fiziksel bilişsel ve sosyal büyüme şartlarının geliştirilmesi, okul ve kurumlarda çalışan arkadaşlarımız ile öğrencilerimizin hareketli yaşama teşvik edilmesi amaçlanmaktadır.

Bakanlığımızca eğitim kurumlarında yürütülmekte olan “Okulumda Sağlıklı Besleniyorum” programının alt başlığı olan “Fiziksel Aktivite” ile okul çağı çocuklarımızın; fiziksel bilişsel ve sosyal büyüme şartlarının geliştirilmesi, okul ve kurumlarda çalışan arkadaşlarımız ile öğrencilerimizin hareketli yaşama teşvik edilmesi amaçlanmaktadır. Bu bağlamda öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımızın; sportif ve sosyal faaliyetlere kontrollü ve planlı bir şekilde katılımlarının sağlanması, çocuklarımızın ve gençlerimizin yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilmesi, çocuklarımızın her türlü kötü alışkanlıktan uzak tutulması, sağlıklı nesiller yetiştirilmesine katkı sunulması hedeflenmektedir.

İlimiz genelinde de okullarımızda ”Fiziksel Aktivite” projesi kapsamında öğrencilerimize sporu ve hareketli yaşamı sevdirmek, derslerden önce zinde bir şekilde güne başlamalarını sağlamak amacıyla çeşitli faaliyetler yapılmaktadır.

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu