Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetlerÜrgüp Haberleri

Vefa Küçük başkanlığa adaylığını açıkladı

Nevşehirli Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Fenerbahçe’de başkan vekili ve yönetim kuruluğu üyeliğinin yanı sıra 2015-2022 arasında Fenerbahçe yüksek divan kurulu başkanlığı görevinde bulunan Nevşehirli Vefa Küçük yeniden bu görev için aday oldu.

2022 yılında yapılan seçimde başkanlığı Uğur Dündar’a karşı kaybeden Vefa Küçük aradan geçen 2 yıllık sürecin ardından 27 Nisan’da yapılacak olan seçim öncesi yeniden yüksek divan kurulu başkanlığı için adaylığını açıkladı. 81 yaşındaki Vefa Küçük seçimde Şekir Mosturoğlu ve Sevil Becan ile yarışacak.

“SON KEZ ADAYIM”

34 yılda edindiği tecrübe, bilgi ve birikimimle, son kez Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu kaydeden Vefa Küçük, “34 yıldır üyesi olduğum, dünyanın bir numaralı spor kulübümüzde değişik dönemlerde, çok değerli görevlerde bulundum. 7 sene yönetim kurulu başkan vekili, 6 sene Fenerbahçe Futbol A.Ş’de bağımsız üye, 6 sene Fenerbahçe Üniversitesi Başkan Vekili ve 8 sene Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı görevlerini onurla ifa ettim. 3’ü tüzük kongresi, 5’i seçimli kongre olarak toplam 16 kongrenin divan başkanlığını yaptım. 1996 yılında Fenerbahçe yönetim binasını ve 1998 yılında Fenerbahçe yüzme havuzunu, tamamen maliyetlerini tek başıma karşılayarak kulübümüze armağan ettim. 34 yılda edindiğim tecrübe, bilgi ve birikimimle, son kez Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday oldum.” dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu