Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

“Bugünün küçükleri, yarının büyükleri” olan çocuklarımıza …

Nene Hatun Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri ile ziyaret edilerek bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Nene Hatun Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri tarafından hazırlanan yiyecek ve içeceklerin (Kurabiye ve içecek) “Sosyal Sorumluluk Programı” etkinlikleri kapsamında çocuklara hediye edilmesi ve “Milli ve Manevi Değerlerimizi öğrencilerimizde pekiştirmek, Cumhuriyet Bilincini geliştirmek” amacı ile Göre Şehit Emre Fıstıkeken İlkokulu bünyesinde bulunan anasınıfı öğrencileri; Şube Müdürü Bilal ALTAN, Nene Hatun Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri ile ziyaret edilerek bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında anasınıfı öğrencilerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Nene Hatun Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Türk Bayrağı, Atatürk ve 23 Nisan logolu balonlar hediye edilerek kurabiye ve içecek ikramında bulunuldu.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu