Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Nevşehir Belediye Başkanı Arı’dan 23 Nisan Mesajı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk Milleti’ne ve dünya çocuklarına armağan ettiği bu anlamlı günün aynı zamanda Türk Milleti’nin bağımsızlık ve egemenlik mücadelesinin en önemli simgelerinden biri olduğunu ifade eden Arı, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı milli egemenliğimizi temsil ettiği kadar gelecek nesillere verilen önemi de ifade etmektedir.” dedi.

Arı mesajında daha sonra şu ifadelere yer verdi;

“Aziz Milletimizin tarihinde eşsiz bir kahramanlık örneği olan Milli Kurtuluş Savaşımızı bizzat yürüten ve Gazilik nişanını alan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. Yıl dönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz. Bugün geçmişten aldığımız bilinç ve hassasiyetle, aynı birlik ve beraberlikle çocuklarımıza güzel yarınlar bırakmak için çalışmak ve miras alacakları ülke geleceğini hazırlamak hepimizin görevidir. Geleceğimizin teminatı olan en kıymetli hazinemiz çocuklarımızı; ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek; kendine güvenen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı, girişimci, ufku geniş, milli ve manevi değerlerine bağlı gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak, ortak sorumluluğumuz ve hedefimizdir.”

Çocuklara da seslenen Başkan Arı, şunları kaydetti:

“Sevgili çocuklar, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘En büyük eserim’ dediği Cumhuriyeti sizlere emanet etti. İnanıyorum ki sizler de, O’nun bıraktığı bu emaneti ilelebet yaşatacak, devrim ve ilkelerine sımsıkı sahip çıkacaksınız. Sizler ülkemizin gerçek sahipleri, yarınlarımızın geleceği ve necip milletimizin yükselecek değerlerisiniz. Ülkemizi ve milletimizi, muasır medeniyetler seviyesinin üzerinde tutacak sizlerin inancı ve geçmişimizden alacağınız güçte saklıdır. Sizlerle birlikte daha güzel ve modern bir Nevşehir’i geleceğe taşımak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerin yarınlara daha mutlu ve umutlu bakabilmesi bizim en büyük mutluluk kaynağımız olacaktır. Milletimizin aydınlık yarınlarını kucaklayan siz yavrularımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeleri en büyük arzumuzdur. Bu vesileyle bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, bu kutsal toprakları bizlere vatan kılan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, sevgi dolu yürekleri ve pırıl pırıl yüzleriyle bugüne anlam katan çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyor, tüm hemşehrilerime saygılar sunuyorum.”

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu