Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerSpor

Üniversitelerarası Sportif Drone Yarışması’nda, FPV drone kategorisinde 1’inci oldular

Kapadokya Üniversitesi Öğrencileri, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından ilk kez düzenlenen Üniversitelerarası Sportif Drone Yarışması'nda FPV (First Person View) drone kategorisinde takım yarışlarında 1’inci oldular.

TÜSF tarafından Antalya Bilim Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ve bu yıl ilk kez Ünilig kapsamına alınan Üniversitelerarası Sportif Drone Yarışması’nda, takım yarışlarında birincilik, bireysel performanslarda ikincilik ve üçüncülük elde ettiler. Yedi üniversitenin katılım gösterdiği yarışmada, FPV drone kategorisinde birinci olan takımımızda, Havacılık Elektrik ve Elektroniği bölümü öğrencileri Furkan Erdem, Havacılık Elektrik ve Elektroniği bölümü öğrencisi Umut Yağcı, Uçak Teknolojisi bölümü öğrencimiz Yakup Karakuş ve Turist Rehberliği bölümü öğrencisi Mehmet Demirhan takım yarışlarında birinci oldular. Bireysel performanslardaysa Havacılık Elektrik ve Elektroniği bölümü öğrenci Furkan Erdem 2‘nci olurken, Havacılık Elektrik ve Elektroniği bölümü öğrencisi Umut Yağcı ise 3’üncü oldu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu