Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

O adaydan devrim gibi karar!

Belediye Başkanlık seçimlerine sayılı günler kala adaylar vaatlerini açıklamaya devam ediyor.

Bu kapsamda o kasabanın Belediye Başkan adayı devrim gibi bir karar alarak bunu kamuoyu ile paylaştı.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için aday olan AK Parti’nin Uçhisar Belediye Başkanı adayı Osman Süslü, seçim vaatleri arasında dikkat çeken bir adım attı. Süslü, kasabada yaşayan 18 yaş ve üstü ev hanımlarına aylık 750 TL ödeme yapacaklarını açıkladı.

Bu vaatle ilgili olarak yapılan açıklamada, Osman Süslü’nün kadınların ekonomik durumlarını güçlendirmeyi ve aile bütçelerine katkı sağlamayı hedeflediği belirtildi. Ayrıca, bu ödemenin ev hanımlarının günlük yaşamlarını kolaylaştıracağı ve ekonomik özgürlüklerini artıracağı ifade edildi.

Uçhisar Belediye Başkan adayı Osman Süslü yaptığı açıklamada:” Kasabamızda yaşayan 18 yaş ve üstü ev hanımlarına 750 TL aylık ödeme yapılacak. Ödeneğin kaynağı ise, Belediyemiz tarafından yap-işlet-devret ve kiralama modeli ile verilen işletmelerden alınan kira gelirlerinin halkımıza dönüşü olacaktır” ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu