Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Manşetler

Özel İnsanlar NEVÜ AT-BİN’de

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Atçılık Binicilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (AT-BİN), Nevşehir’in Ürgüp İlçesi’nde bulunan Ürgüp 80. Yıl Hanife Memiş Aksoy Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü bünyesinde koruma ve bakım hizmeti alan özel insanları ağırladı.

Ürgüp 80. Yıl Hanife Memiş Aksoy Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Akgöl ve kurumda görev yapan uzman personeller eşliğinde özel insanlara yönelik moral ve motivasyon olması amacıyla Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Atçılık Binicilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (AT-BİN)’e gezi düzenlendi. Ziyarette kendilerini, NEVÜ AT-BİN Merkez Müdürü Dr. Kürşat Özcan ve Dr. Uğur Ödek karşıladı.

NEVÜ AT-BİN Merkezi Müdürü Dr. Kürşat Özcan ve Dr. Uğur Ödek eşliğinde tesisi gezen ve tesis içerisinde bulunan atlar, köpekler ve kanatlı hayvanlar hakkında bilgilendirilen özel insanlara ayrıca yemleme ve binicilikle ilgili temel uygulamalar gösterildi.

Hedef Daha Fazla Özel Bireye Ulaşmak

NEVÜ AT-BİN olarak öncelikli hedef kitleleri arasında yer alan özel insanlara hizmet vermekten mutluluk duyduklarını belirten AT-BİN Müdürü Özcan, üniversite yönetiminin verdiği desteklerle daha fazla özel bireye ulaşmak ve hizmet kalitesini daha da artırmak amacıyla çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Bu tür faaliyetlerin kurumlarında koruma ve bakım hizmeti alan özel insanlar için son derece önemli olduğunu söyleyen Kuruluş Müdürü Mehmet Akgöl ise,  benzer faaliyetleri imkânlar nispetinde artıracaklarını ifade etti.

Özel İnsanların Yaşam Kalitesini Arttırmak İçin Ortak Çalışmalar Yürütülecek

Ziyaret sonrası yapılan değerlendirmeler neticesinde kurumlar arası işbirliği ile Ürgüp 80. Yıl Hanife Memiş Aksoy Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde bulunan özel insanlar için ‘Hayvan Destekli Eğitim Programı’ uygulanması, hem bilimsel çalışmaların sayı ve niteliğinin hem de ziyarette yer alan özel insanların yaşam kalitesinin artırılması için ortak çalışmaların başlatılması kararlaştırıldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu