Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Ürgüp’te Hafta Sonu Tiyatrolar kapalı gişe oynadı

Ürgüp'te hafta sonu Belediye tarafından düzenlenen çocuk ve yetişkin tiyatrosunda tüm seanslar kapalı gişe oynadı.

Ürgüp Belediyesi Kültür etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Ücretsiz biletli çocuk ve yetişkin tiyatro gösterileri yoğun ilgi gördü.

Cumartesi günü Sinema Salonunda 12 – 14 ve 17 saatlerinde düzenlenen çocuk tiyatrosunda “Masal İçinde” 3 seans Ürgüp’te çocuklara keyifli dakikalar yaşattı.

8-12 yaş grubu çocukların yoğun ilgi gösterdiği Masal İçinde adlı oyunda çocuklara belediye görevlileri tarafından çeşitli hediyeler verilirken ve yüz boyama gibi çeşitli aktiviteler de düzenlendi.

Organizasyon hem çocuklardan hem velilerden tam not aldı.

Pazar günü de yetişkinlere yönelik olarak planlanan, yazar Robin Hawdon’un kaleme aldığı ‘Suit’ adlı tiyatro oyunu izleyiciyle buluştu.

Ürgüp Belediyesi Sinema Salonunun ev sahipliği yaptığı iki perdeden oluşan komedi oyununa ilgi yoğundu. Yönetmenliğini Eyüp Emre Uçaray’ın üstlendiği ve Jest Tiyatro oyuncuları tarafından sahnelenen tiyatro oyunu tiyatro severleri kahkahaya boğdu.

Oyunun sonunda tiyatroya yoğun ilgi gösteren tiyatro severlere teşekkür eden Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, profesyonel oyuncu kadrosuna sergiledikleri başarılı oyunculuk için teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdi. Başkan Aktürk, “Pandemi sürecinde ara verdiğimiz kültürel ve sanatsal etkinliklerimize belirli aralıklarla devam edeceğiz.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu