Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

342 Hacı adayı bilgilendirildi

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından hacca gidecek 342 hacı adayına seminer verildi.

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından 2024 yılı hac organizasyonunda Diyanet İşleri Başkanlığı ve seyahat acenteleri ile hacca gidecek bütün hacı adaylarımızı kapsayacak şekilde “uygulamalı hac hazırlık seminerleri” düzenlendi.  Kapadokya Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminerlerde, 342 hacı adayı kutsal yolculuklarına hazırlanmak üzere hac ibadeti konusunda bilgilendirildi.

Din görevlisi Ramazan Öz ve Fatih Ateş’in Kur’an-ı Kerim tilavetleri ile başlayan program, Nevşehir İl Müftüsü Kâzım Güzel’in hacı adaylarına yönelik açılış ve selamlama konuşması ile devam etti. Müftü Güzel, 2024 yılı hac organizasyonu ve başkanlığımızın hac çalışmaları hakkında genel bilgiler verdi ve kutsal topraklarda yapılma(ma)sı gereken hususlarda hacı adaylarımıza hatırlatmalarda bulundu.

Hacı adayları ile kafile görevlilerinin yoğun katılımı ile iki gün süren seminerlerde İl Müftü Yardımcıları Nurcan Solak ve Mahmut Taşyapan, Şube Müdürü Ömer Yılmaz, Başvaiz Uğur Kuru, Vaiz Mahmut Özcan sunumlarıyla katkı sağladılar.

Nevşehir İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Birimi olarak, 2024 yılı hac organizasyonunda yolculuğa çıkacak olan bu kıymetli vatandaşlarımızın seminerlere göstermiş oldukları rağbetten ötürü kendilerine teşekkür ederek yapacakları hac ibadetinin mebrur, dualarının makbul, günahlarının mağfur olmasını temenni ediyoruz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu