Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BültenManşetlerÜrgüp Haberleri

Jandarma Asayiş Bültenleri

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında icra edilen faaliyette;

1.- Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında, A.M. isimli yabancı uyruklu şahsın üzerinde ve evinde yapılan aramada; (42,58) gram metamfetamin, (6,79) gram esrar ve (627,6) gram bonzai isimli uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirilmiştir. Şahıs hakkında Ürgüp Cumhuriyet Savcısının talimatı ile Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti, Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek ve Bulundurmak ya da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak suçlarından adli işlem başlatılmış, şahıs sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

2.- İl Merkez Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında, H.Y. isimli şahsın bağ evinde (59) kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir. Şahıs hakkında Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak ya da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem başlatılmıştır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu