Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerSporÜrgüp Haberleri

TIEBFEST Bisiklet festivali yapıldı

TIEBFEST Bisiklet festivali 2. Kapadokya Bisiklet Festivali’ni 8-11 Eylül tarihleri arasında 16 farklı ilden 78 katılımcı ile gerçekleştirdi.

Topaloğlu Çiftliği’nin ev sahipliği ile sabit kamp konaklama gerçekleştiren katılımcılara etkinlik boyunca Kapadokya’da görülmesi gereken doğal güzellikleri, kültürel yapıları, heyecanlı rotaları gösterilerek bölgenin eşsiz ruhunu aktarıldı.

Etkinlikte Çökek Köyü kadınlarının hazırlamış olduğu meşhur Ürgüp yemekleri tadıldı ve bağ bozumu haftalarında yapılan yöredeki kış hazırlıkları ( salça, acılı, pekmez, köftür vs. )katılımcılarla beraber yapıldı.

Genel koordinatör Yağmur Karaca festival sonrası yaptığı açıklamada : “ Her saniyesi keyifle geçen festivalimizde tüm katılımcılar çok mutlu ayrıldılar ve gelecek yılın programını sorarak, Kapadokya’ya  tekrar tekrar geleceklerini söyleyerek veda ettiler.

Biz TIEBFEST ailesi olarak her geçen gün büyüyoruz, yeni yerler keşfediyor yeni kültürler öğreniyoruz.

Hayallerimiz ve güzel hedeflerimizle süslediğimiz bu yolda bize destek olan yerel firmalarımız Fresco Cave Suites, Argeus Travel ve Güray Müze’ye teşekkürü borç biliriz. Yeni festivallerde görüşmek dileğiyle.” Dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu