Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

NEVÜ Hacıbektaş Teknik Bilimler MYO Öğrencileri Savunma Sanayi Sempozyumu ve Sergisi’nde

Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri Elektrik ve Enerji Bölümü Öğr. Gör. Ensar Koşatepe ve Elektronik ve Otomasyon Bölümü Öğr. Gör. Halil Çelik koordinatörlüğünde Savunma Sanayi Sempozyumu ve Sergisi 2022’ye katıldı.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) yürütücülüğünde düzenlenen Savunma Sanayi Sempozyumu ve Sergisi 2022, çok sayıda kurum ve kuruluşun desteğiyle  “Akademik Çalışmalar Işığında Yerlileştirme Faaliyetleri” ana teması ile Kayseri’de Erciyes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Milli Savunma Sanayi Teknolojileri kapsamında otomatik karar veren ve durumlara karşı kendi kendine reaksiyon gösterebilen savunma (savaş) sistemlerinin, insan kontrollü çok uzaktan kumanda edilebilir gözlem, istihbarat ve taarruz sistemlerinin geliştirilmesinin önemi hakkında bilgi alan öğrencilerimiz sempozyum ve sergi alanını ziyaret etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu