Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Manşetler

Jandarma Asayiş Bültenleri

Jandarma da icra edilen bültenler...

1-. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerince emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması kapsamında, 03 Ocak 2023 tarihinde aranan şahısların yakalanması maksadıyla icra edilen faaliyet sonucunda; hakkında “FETÖ/PDY adına Kamu, Kurum ve Kuruluşları Zararına Dolandırıcılık” suçundan toplam “4 Yıl 2 Ay” kesinleşmiş ceza ile yakalama kararı bulunan T.D. isimli şahıs yakalanmış, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

2-. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Gülşehir İlçe J.K.lığı ekiplerince emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması kapsamında, 04 Ocak 2023 tarihinde aranan şahısların yakalanması maksadıyla icra edilen faaliyet sonucunda; hakkında “Yakın Akrabayı Öldürme” suçundan “Müebbet” kesinleşmiş ceza ile yakalama kararı bulunan C.D. isimli şahıs yakalanmış, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

3-. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Acıgöl İlçe J.K.lığı ekiplerince emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması kapsamında, 04 Ocak 2023 tarihinde aranan şahısların yakalanması maksadıyla icra edilen faaliyet sonucunda; hakkında “Kamu, Kurum ve Kuruluşlarındaki Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan toplam “8 Yıl 15 Gün” kesinleşmiş ceza ile yakalama kararı bulunan B.Ç. isimli şahıs yakalanmış, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

4-. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Merkez İlçe J.K.lığı ekiplerince emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması kapsamında, 07 Ocak 2023 tarihinde aranan şahısların yakalanması maksadıyla icra edilen faaliyet sonucunda; hakkında “Tasarlayarak Adam Öldürme” suçundan “Müebbet” kesinleşmiş ceza ile yakalama kararı bulunan Y.B. isimli şahıs yakalanmış, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

5-. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı, Hacıbektaş İlçe Jandarma Komutanlığı personeli tarafından Kültür ve Tabiat Varlıklarına Dair Suçlar ile mücadele kapsamında, 10 Ocak 2023 tarihinde Hacıbektaş İlçesi Büyükkışla köyü mülki sınırları içerisinde bulunan Derindere mevkiinde icra edilen faaliyette; İzinsiz kazı yapan (2) şahıs, kazı esnasında kullanılan malzemeler ile birlikte suçüstü yakalanmış olup, şahıslar 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununa Muhalefet suçundan gözaltına alınarak haklarında adli işlem başlatılmıştır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu