Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BültenManşetler

Jandarma Asayiş Bültenleri

Nevşehir İl J.K.lığı sorumluluk alanında Jandarma Dedektifleri (JASAT) ekiplerince, Ocak Ayı içerisinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması kapsamında;

1-. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Merkez İlçe J.K.lığı ekiplerince emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması kapsamında, Ocak 2023 içerisinde aranan şahısların yakalanması maksadıyla icra edilen faaliyet sonucunda; hakkında “Çocuğun Cinsel İstismarı” suçundan “10 Yıl 10 Ay” kesinleşmiş ceza ile yakalama kararı bulunan M.H. isimli şahıs yakalanmış, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

2-. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele kapsamında icra edilen faaliyette;

14 Ocak 2023 tarihinde Derinkuyu İlçesi mülki sınırları içerisinde, (5) şahıs ve

(1) adreste yapılan aramada;

-(92) gr kubar esrar

-(20) gr Metamfetamin

-(1) adet hassas terazi

-(1) adet ruhsatsız tabanca

-(8) adet ruhsatsız tabancaya ait fişek ele geçirilmiştir.

Şüpheli şahıslar hakkında Derinkuyu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından TCK 191 kapsamında Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak suçundan adli işlem başlatılmıştır.

3-. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi olan Hacıbektaş ilçesi Kızılağıl köyü mülki sınırları içerisinde ikamet eden (1) şahsın evinden, 12 Ocak 2023 tarihinde muhtelif malzemelerin kimliği belirsiz kişi ve kişilerce çalındığı ihbarında bulunulmuştur.

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Hacıbektaş İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile müşterek yapılan araştırmalarda, olayı gerçekleştiren (3) şüpheli şahıs çaldıkları malzemeler ile birlikte yakalanmıştır. Çalınan malzemeler sahibine teslim edilmiş olup şüpheli şahıslar gözaltına alınarak, haklarında adli işlem başlatılmıştır.

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı halkımızın huzur ve güveni için çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.

4-. Hırsızlık, Dolandırıcılık vb. suçlar başta olmak üzere toplam (195) faili meçhul olayın aydınlatılması sağlanmış ve suça karışan (418) şüpheliden (109)’u çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmış olup olaylarda ele geçen malzemeler ise sahiplerine teslim edilmiştir.

5-. Terör, Uyuşturucu, Kasten Öldürme, Hırsızlık ve Dolandırıcılık suçları başta olmak üzere çeşitli suçlardan aranma kaydı olan (43) şahıs yakalanmış olup çıkarıldıkları adli makamlarca (35)’i tutuklanmıştır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu