Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

20 Şubat’a Kadar Okullar tatil edildi!

Ülkemizde yaşanan deprem ve Kar yağışı nedeniyle Tüm Türkiye’de Eğitime 20 Şubat 2023 tarihine kadar okullar tatil edildi.

Ülkemizde yaşanan deprem ve Nevşehir’de yaşanması muhtemel olumsuz hava koşulları sebebiyle 20.02.2023 Pazartesi gününe kadar okullar tatil edildi. Devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Milli Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER eğitime 20 Şubat 2023 gününe kadar ara verdiğini duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER tarafından yapılan yazılı açıklamada “Meteorolojik verilere göre, Nevşehir ilimiz ve Türkiye genelinde devam eden kar yağışının aralıklı şekilde devam edeceğinden Pazartesi gününe kadar eğitim öğretime 1 hafta daha ara verilmiş ve tatil edilmiştir.

Hava koşulları sebebiyle meydana gelebilecek muhtemel olumsuzlukları önlemek amacıyla ilimiz genelinde resmi özel kreş ve anaokulları, ilkokullar, ortaokullar, liseler, mesleki eğitim merkezleri ve rehabilitasyon merkezlerinde 7 gün süreyle daha eğitime ara verilmiştir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu