Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Ayşe Paslanmaz’ın Konuğu, Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider oldu.

Ayşe Paslanmaz ile Gündem Özel Programının Canlı Yayın Konuğu Eski Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı, 24-26.Dönem Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider oldu. Gizligider konuşmasında “. Milletvekilliğimizden, genel müdürlüğümüzden, en son bakan yardımcılığımıza kadar biriktirdiklerimizin hepsiyle birlikte, bunların hepsini ben NEVŞEHİR’e sunmak istiyorum. İfadelerini vurguladı.
96.5 Frekansı üzerinde yayın yapmakta olan Radyo 50’de Ayşe Paslanmaz ile Gündem Özel Programında Canlı Yayında Paslanmaz’ın sorularını yanıtlayan Eski Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı, 24-26.Dönem Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’le bir saatlik bir canlı yayın gerçekleştirildi.
Gizligider canlı yayında gazeteci şair yazar iş insanı Ayşe Paslanmaz’ın sorularını cevapladı.
Radyo yayınında Gizligider şu sözlerle konuştu;
NEVŞEHİR HALKINA ŞÜKRANLARINI SUNDU
“ Nevşehir halkına şükranlarımı sunuyorum. Bunun içinde sadece bizim partimize oy vermiş değil onun ötesinde bir, üç bin kabulle karşılanıyorum. Bu benim için büyük bir mutluluk yani İnanın her siyasi partiden her siyasi yelpazeden, her siyasi çizgiden elhamdülillah bunla ilgili bir müspet geri dönüş bir mutluluk vesilesi.
O yönüyle bu işler olur olmaz, kader vardır, nasip vardır. Kaderin üstünde bir kader vardır. Hepsi vardır hiç problem yok. Bu gündelik işlerle böyle odaklanıp hakikaten ne kalp kırmaya ne de böyle şeylere ihtiyaç yok. Ben özellikle o son süreçten beri bize gerçekten, bu mutluluğu yaşattıkları için, bizi bağırlarına bastıkları için ve şimdide inanın bizim için son derece böyle güzel sahneler, duygusal sahnelere şahit oluyoruz. Çok ilginç telefonlar alıyorum. Bizim partimize hiç oy atmamış, çok ayrı bir hayat tarzı olan farklı farklı isimler bile çok güzel şeylerle karşılık veriyorlar, bu bizim için büyük bir mutluluk bunun için öncelikle teşekkür ediyorum.
BİRİKTİRDİKLERİMİN HEPSİYLE BİRLİKTE, BUNLARIN HEPSİNİ NEVŞEHİR’E SUNMAK İSTİYORUM.
Bu zamana kadar iyi kötü bir şeyler biriktirdiğimizi düşünüyorum. Eksiğimiz sonsuzdur, noksanımız fazlasıyladır. Biz insanız Eksikten ibaretiz. Âmâ inşallah bu biriktirdiklerimizin gerek siyaset adına, en taban noktadan gençlik kollarından başlayıp milletvekilliğine kadar ki süreç, onun ardından bir de atlamayalım genel müdürlüğüm var benim iki buçuk yıl kadar benim için de çok önemli bir süreçti. Aynı zamanda şehir adına da orada da başka süreçler yaşadık müspet anlamda. Genel müdürlüğümüzden tutun onlar devlet hizmetiydi çünkü milletvekilliği de kısmen devlet hizmeti ama o milletin vekiliydi o siyasetin sıcak haliydi. Milletvekilliğimizden, genel müdürlüğümüzden, en son bakan yardımcılığımıza kadar biriktirdiklerimizin hepsiyle birlikte, bunların hepsini ben NEVŞEHİR’e sunmak istiyorum. Şahsi bir kaygı içinde değilim. Bu görevlerin hepsinde bulundum amacım bu değil. Yeri gelmişken söyleyeyim, bir taahhüt alarak da gelmedim onlar konuşulur ya Ankara’dan gelmiş şurayı almış şurayı satmış öyle bir şey yok kadere iman eden insanlarız. Elbette ki ben 2011 adaylığımda 2015, 2018 adaylığımda da istişare ederek aday adayı oldum.
Keza şu anda da olduğu gibi ama bu bir taahhüt anlamına da gelmez hazır burada fırsat bulmuşken söyleyeyim. İşte kaç adayımız var dün itibarıyla 41 şu an kaç oldu bilmiyorum. Ama diyelim ki mesela 45-50 benimde şansım aynıdır. Diğer öbür tarafıyla bakarsan %50 dir. Yani ya olur ya olmaz.
BENİ NEVŞEHİRLİ BİLİR
Dolayısıyla ben bu biriktirdiklerimle bu şehrin evladı olarak bu şehrin bütün sokaklarında; ben sebze pazarında su satıyorum çocukken ya, Nevşehir Spor maçlarında çemen ekmek satmaya çalışıyordum, Sanayide çırak gibi gidip geldiğim, yaz tatillerinden sanayi bilir beni efendim belediye caddesindeki garsonluk yıllarından belediye esnafı bilir bizi, ilçeler bilir bizi Gülşehir, Kozaklı bilir Hacıbektaş bilir Avanos bilir Ürgüp Bilir Derinkuyu çok çok iyi bilir.
Tüm bu biriktirdiklerimizle tüm bu yaşadıklarımızla inşallah geldiğimiz süreçte ben bütün birikimimi Nevşehir için Allah’ın izniyle kullanmak üzere buradayım. Bunu hep beraber kol kola arkadaşlarımla, yapacağız tek başına asla anlamımız yok. İnşallah yeniden 3-0 gücüyle. Çünkü ben bir AK Partili olarak bu işe gönül vermiş biri olarak, 44 yaşında bir kardeşiniz olarak, 23 yılımı Ak Parti’de geçmiş, hayatımın yarıdan fazlası AK Partide geçmiş bir kardeşiniz olarak, geçtiğimiz 5 yıl içinde bu süreçten hiç mutlu olmadım ve şehre katkı geldiğini de görmüyorum bu süreçte. Allah’ın izniyle yeniden 3-0 yeniden kaldığımız yerden Allah’ın izniyle inşallah tesis edeceğimizi umut ederek bu niyetlerle Ben hemşerilerimin, kardeşlerimin Nevşehir’imin yanındayım. Takdir öncelikle bu süreçte teşkilatımızındır. Önümüzde bir temayülümüz var. Onun ardından takdir partimiz genel merkezimizindir ve nihai takdir takdiri ilahinindir. Biz de takdirlerin hepsine boyun büktük.
Niyet hayır akıbet hayır…”
Program sonrasında Gizligider Paslanmaz’a teşekkür ederken hatıra fotoğrafıyla ziyaret son buldu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu