Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerResmi İlan

İ   L   A   N

İ   L   A   N

Ürgüp  Asliye Hukuk Mahkemesinin (Asliye Ticaret Mahkemesi sıfatıyla) 2023/99  Esas nolu dava dosyasında işlem gören “AKCA OTELCİLİK TURİZM VE ORGANİZASYON TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ”nin, açmış olduğu Konkordato Davası nedeni ile Mahkemece 24.03.2023 tarihinden itibaren 3 ay süreyle geçici mühlet verilmiştir. Geçici  Konkordato Komiseri olarak Yeminli Mali Müşavir Namık Kemal UYAR  görevlendirilmiştir.

2004 sayılı İcra İflas Kanununun 299.maddesi gereğince AKCA OTELCİLİK TURİZM VE ORGANİZASYON TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ‘nden alacağı bulunan alacaklıların iş bu ilan tarihinden itibaren ONBEŞ GÜN içerisinde alacaklarını bildirmeleri gerekmektedir.

Bu doğrultuda, alacaklıların;

 

  1. Kaydettirmek istedikleri alacağı tevsik ve ispat eden belgelerin aslı veya tasdikli suretlerini,

 

  1. Muaccel, müeccel, rehinli, imtiyazlı veya geciktirici koşula bağlı alacakların dayandığı hukuki nedeni,

 

  1. Alacağın miktarı ile rehinli alacaklar hariç olmak üzere geçici mühletin verildiği tarih olan 24.03.2023 tarihine kadar işleyen akdi faiz miktarını ve faiz oranını gösterir hesap tablosunu,

 

  1. Alacağın paradan başka bir şey olması halinde parasal değerinin ne olduğunu,

 

İş bu ilanın tarihinden itibaren ONBEŞ GÜN içerisinde, yetkili olduklarını gösterir noter tasdikli imza sirküleri veya vekaletname ile birlikte iadeli taahhütlü posta veya kargo yoluyla, aşağıda isim ve adresi belirtilen Konkordato Komiserine göndermeleri,alacaklarını bildirmeyen alacaklıların bilançoda kayıtlı olmadıkça konkordato projesinin müzakerelerine kabul edilmeyecekleri 2004 Sayılı  İcra İflas Kanununun 299. maddesi uyarınca İLAN olunur.15.05.2023

TEBLİGAT ADRESİ                                          :

Gevher Nesibe  Mahallesi Kocasinan Bulvarı Kocatürk Apartmanı A Blok No:92/1 – KOCASİNAN/KAYSERİ

Namık Kemal UYAR
Yeminli Mali Müşavir
Bağımsız Denetçi
Konkordato Komiseri

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu