Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

TES. NEVŞEHİR BAŞKANI TAYFUR URGENÇ; MİLLETVEKİLİ PROF. DR. FİLİZ KILIÇ’I TEBRİK MESAJI YAYINLADI

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Nevşehir’in ilk kadın milletvekili olarak seçilen MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı tebrik etti.

Başkan Urgenç açıklamasında;

“2003 yılından milletvekili adaylığı sürecine kadar 20 yıldır Türk Eğitim Sen üyesi olan, MHP Eğitim, siyaset ve liderlik okulundan sorumlu genel başkan yardımcısı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kurucu rektörü olarak Nevü’yü akademik ve idari yönden bayındır hale getirerek kurumsallaştıran, Nevü’yü milli değerler ve evrensel ilkeler doğrultusunda Türkiye’nin saygın üniversiteleri arasına girdiren değerli hocamız Prof. Dr. Filiz Kılıç Şimdi Nevşehir’in ilk kadın vekili olarak TBMM’de. Şehrimiz, fikriyatımız ve ideallerimiz adına başarılar diliyorum Filiz Kılıç hocam. Cumhuriyetimizin 100. yılında büyük ve müreffeh Türkiye idealimizle inşallah seçim sonuçları hayırlara vesile olur.” İfadelerini kullandı.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu