Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

“19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” Coşkuyla Kutlandı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin Nevşehir İl protokolü ile birlikte, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” kutlama programına katıldı.

“19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” tüm yurt genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Nevşehir Valiliği önündeki Atatürk Anıtına çelenklerin konulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kutlama programı Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2 Nolu Çim Saha’da devam etti. Burada düzenlenen programa; Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri  Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Adalet Komisyon Başkanı Barış Durgun, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin,  İl Jandarma Komutan Kurmay Albay Bahittin Murat Yakın, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğolğu, protokol üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve  vatandaşlar katıldı.

Günün anlam ve önemine dair yapılan konuşma ve şiirlerin okunmasıyla başlayan tören, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki çeşitli kurslarda eğitim alan öğrencilerin jimnastik, tekwondo ve halk oyunları gösterileriyle devam etti.

Kutlama programı Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanlığı’na ait eğitimli köpeklerin gösterisi ile sona erdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu