Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerSiyaset

Rektör Prof. Dr. Aktekin’den Nevşehir Milletvekillerine Ziyaret

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan’ı ziyaret etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin 14 Mayıs’ta yapılan 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den Nevşehir Milletvekili seçilen Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret etti. Milletvekilleri Özgün ve Çalışkan’a Milletvekilliği görevlerinin hayırlı olması ile birlikte başarılı çalışmalar temennisinde bulunan Rektör Aktekin, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Üniversiteler’ arasında “Doğal ve Kültürel Miras Turizmi” alanında ihtisaslaşan üniversite olarak eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra üniversite-şehir iş birliği kapsamında şehrin üniversiteden beklentilerini karşılamaya ve gelişimine katkıda bulunmaya yönelik yürüttükleri çalışmalar hakkında kendilerine bilgi verdi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Rektör Aktekin’e teşekkür eden Milletvekilleri Özgün ve Çalışkan ise NEVÜ’nün şehrin, bölgenin ve ülkenin belirlenen hedefler doğrultusunda büyüyüp gelişmesine yönelik bugüne kadar yürüttüğü çalışmaların büyük önem arz ettiğini belirtti. Özgün ve Çalışkan ayrıca Nevşehir Milletvekilleri olarak üniversitenin şehir ile birlikte her alanda gelişip büyümesi için ortaya koyacağı tüm proje ve çalışmalarına da desteklerinin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu