Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

TÜRK EĞİTİM SEN EĞİTİM ÇALIŞANLARINA GÖREVDE YÜKSELME KİTAPLARINI ULAŞTIRIYOR

Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı memurluk, şeflik, saymanlık ve şube müdürlüğü için görevde yükselme sınavının 9 Temmuz tarihinde gerçekleştirileceğini duyurdu.

sınavlara başvuru yapan Türk Eğitim Sen üyelerine sınavlara hazırlık kitapları Tes. Nevşehir şube yönetimince ulaştırılıyor veya sınava başvuru yapanlar Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesinden temin bizzat temin edebiliyorlar.

Türk Eğitim sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı. “Türk Eğitim Sen Genel Merkezi tarafından hazırlanarak basımı gerçekleştirilen MEB Görevde Yükselme Sınavlarına (Memurluk-Şeflik-Saymanlık-Şube Müdürlüğü) hazırlık konu anlatımı ve soru cevap kitaplarımızı talep eden üyelerimize ulaştırmaya devam ediyoruz. Kozaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Avanos Kızılırmak MTAL, Nar Fikret Aktekin Ortaokulu, Yavuz Sultan Selim Ortaokulu, Merkez İHL, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ürgüp İlçe MEM, Kozaklı MTAL’de üyelerimize kitapları bizzat şube yönetimince üyelerimize götürülerek hediye edildi. Üyelerimizin bir kısmı sendikamıza gelerek hazırlık kitaplarından aldılar. Bundan sonra da talep eden üyelerimiz ve eğitim çalışanları hazırlık kitaplarını sendikamızdan temin edebilirler. Ayrıca sınavlara www.tesakademi.com üzerinden online şekilde de hazırlanabilirler. Bilindiği üzere görevde yükselme ve unvan değişikliği kapsamında yapılacak sınav için belirlenen kontenjanlara ilişkin, “Şube müdürlüğü kadrosu için 400, şeflik için 2 bin, memurluk için 3 bin ve saymanlık için de 57 kontenjan belirlendi. Bu süreçte görevde yükselme ve unvan değişikliğine başvuracak eğitim çalışanlarına başarılar diliyorum.”

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu