Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk yeniden encümen üyesi seçildi

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Kütahya'da düzenlenen Sağlıklı Kentler birliğinin 39. Olağan Meclis toplantısına katıldı.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Kütahya’da gerçekleştirilen Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 39. Olağan Meclis toplantısında Encümen üyeliğine yeniden seçildi.

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 39. Olağan Meclis Toplantısı ve Deprem ve Deprem Sonrası Sağlıklı ve Dirençli Kentler Sempozyumu, Kütahya Belediyesi ev sahipliğinde Yoncalı’da bir otelde gerçekleştirildi.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ünde encümen üyesi olarak yer aldığı toplantı ve sempozyuma; Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Alinur Aktaş, birlik üyesi belediyeler ve akademisyenler katıldı.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk yaptığı açıklamada; “Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Encümen ve 39. Olağan Meclis Toplantıları için Kütahya’dayız. Gündemdeki konuları karara bağlamak üzere encümen toplantısın ardından da “Deprem ve Deprem Sonrası Sağlıklı ve Dirençli Kentler” konulu sempozyumu gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Başkan Aktürk, yeniden Sağlıklı Kentler Birliği Encümen Üyesi Seçildi

Başkan Aktürk; “Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Encümen üyeliği seçimiyle toplantımıza devam ediyoruz. Yeniden adaylığımızı önerge olarak veren belediye başkanı arkadaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyor, sonuçların birliğimiz ve belediyelerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Kütahya Valisi ve Belediye Başkanlığına Ziyaret

Kütahya Valimiz Sn. Ali Çelik’i ve Kütahya Belediye Başkanımız Sn. Prof. Dr. Alim Işık’ı makamlarında, Sağlıklı Kentler Birliği encümen üyeleri olarak ziyaret ettik. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu