Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

“Şehrimizin sorunlarını Cumhurbaşkanımıza ilettim”

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti heyeti, AK Parti Milletvekili Emre Çalışkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milletvekili Emre Çalışkan’ı TBMM’deki odasında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan NGC Başkanı Ekici, Milletvekili seçilen Çalışkan’ı tebrik ederek, görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ekici, genç ve dinamik bir milletvekiline sahip olduğunu ifade ederek, enerjisi yüksek bir milletvekilinin şehre çok tama değer sağlayacağına inandığını aktardı.

Teşkilatlar ve milletvekilleri arasında güzel bir uyum yakalandığını belirten Ekici, “Bu uyumun Nevşehir’e hizmet olarak döneceğine yürekten inanıyorum. Nevşehir’in sorunlarını iyi bilen ve Ankara’da önemli bir çevresi olan milletvekillerinin bir bütün halinde Nevşehir için çalışması kente çok katkı sağlayacak. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şehrimizin sorunlarını ileten Milletvekilimiz Emre Çalışkan’a ayrıca teşekkür ediyorum. Bu sorunların daha hızlı çözüleceği anlamına geliyor. Biz de kendisine her zaman destek olacağımızın sözünü veriyoruz.” diye konuştu.

“SORUNLARI CUMHURBAŞKANIMIZA İLETTİM”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çalışkan da Başkan Ekici ve beraberindekilere teşekkür etti.

Nevşehir’in üç temel sorununun çözümü için Nevşehirlilere söz verdiklerini hatırlatan Çalışkan, “Çevre yolu, sanayi ve kentsel dönüşüm sorunlarını çözmek boynumuzun borcu. Bu sorunları çözdükten sonra şehrimizin çehresi değişecek. Bu üç sorunu ve doğalgaz meselesini geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ilettim. Akabinde bakanlarımızla da görüştük. Şehrimizim temel sorunlarını çözdükten sonra gençlerimiz için de güzel projelere imza atacağız.” dedi.

Seçim sürecinde ve seçimden sonra kendisine destek veren basın mensuplarına da teşekkür eden Çalışkan, “Nevşehir’de basınımız önemli. İşini hakkıyla yapan basın mensuplarına minnettarım. Basın için de çalışmalarımız olacak. Şehrimizdeki bütün paydaşlarımızı düşünerek çalışacağız. Nevşehir’i her alanda ileriye taşımak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Başkan Ekici, ziyaretin anısına Çalışkan’a Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu