Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

VALİ BECEL, BİRLİK BAŞKANLIĞINA VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU

Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesiyle Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığını ziyaret ederek, Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve Oda Başkanlarıyla vedalaştı.

Ziyarette konuşan Becel, görev süresi boyunca yapmış olduğu çalışmalarda desteklerini esirgemeyen başta Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve Oda Başkanlarına teşekkür etti.

Ziyarette söz alan Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, “3 yıllık görev süresince çalışmaktan gurur ve onur duyduğumuz kıymetli Valimiz Sayın İnci Sezer Becel hanımefendiye şahsım ve Oda Başkanlarım adına teşekkürü borç biliriz. Bundan sonra ki görevinizde muvaffakiyetler dileriz” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Pınarbaşı esnaf ve sanatkarların bir hatırası olması amacıyla Vali Becel’e hediye takdiminde bulunarak, hatıra fotoğrafı çektirildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu