Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

101. Yılında ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’ Kutlandı

101. yılında ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’ ülke genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü kutlama etkinlikleri, Nevşehir Valiliği önünde bulunan Atatürk anıtına çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Nevşehir Valisi Ali Fidan ile Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın Valilik makamında tebrikleri kabul etmeleriyle başladı.

Program daha sonra Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kompleksi 2 Nolu Çim Sahada devam etti. Programa; Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  Nevşehir Cumhuriyet Başsavcı İsmet Çınar, NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özlem Fındık, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, protokol üyeleri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Buradaki program, Nevşehir Valisi Ali Fidan’ın Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ile birlikte törene katılanların ve halkın bayramını kutlamaları, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Günün anlam ve önemini belirten yapılan konuşma ve şiirlerin okunması ile devam eden kutlama programı; halk oyunları ekibinin gösterisi, okçuluk, tekvando, jimnastik, Nevşehir At Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanlığı’nın eğitimli köpek gösterisi ve tören geçişi ile sona erdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu