Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

21 köydeki arıza özel idare ekiplerince giderildi

Nevşehir İl Özel İdaresi ekipleri, köylerde meydana gelen altyapı ve üstyapı sorunlarını uzun çalışmaları sonucunda gideriyor.

İl Özel İdaresi ekipleri, köylerde meydana gelen altyapı ve üstyapı sorunlarına müdahale ederek problemleri gidermek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, merkez’e bağlı Basansarnıç ve Özyayla köyünde, Acıgöl’e bağlı Ağıllı köyünde, Avanos’a bağlı Kuyulukışla köyünde, Ürgüp’e bağlı Mustafapaşa ve Bahçeli köyünde, Gülşehir’e bağlı Eskiyaylacık ve Ovaören köyünde, Hacıbektaş’a bağlı Büyükburunağıl köyünde ve Kozaklı’ya bağlı Küllüce köyünde meydana gelen içme suyu elektrik arızaları giderildi.

Merkez’e bağlı İcik ve Çiftlik köyünde, Acıgöl’e bağlı Yuva köyünde, Gülşehir’e bağlı Oğulkaya ve Hacılar köyünde ve Hacıbektaş’a bağlı İlicek köyünde oluşan kanal arızalarına ekipler müdahale ederek problemleri giderdi.

Ayrıca, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, Göreme-Ortahisar yolunda trafik işaret levhalandırma işlemi yapıldı.

Ürgüp’e bağlı Başdere ve Karacaören köyünde levha yenileme çalışmaları yapılırken, Kozaklı’ya bağlı Karahasanlı-Özce-Hacıfakılı köyü arasında ise asfalt yama çalışması gerçekleştirildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu