Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Ders ücreti karşılığı usta öğretici alınacak

NEVŞEHİR(MHA) MEB Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Yönetmeliğinin 26. maddesinde, "Kurs açılacak alanda, kurumda ve kurumun bulunduğu eğitim bölgesinde yeterli sayıda öğretmen ve kadrolu usta öğretici bulunmaması durumunda ihtiyaç, ders ücreti karşılığı görev yapacak istekliler arasından karşılanır."

.”  “Ücretli usta öğretici başvuruları her yıl ağustos ayı içerisinde millî eğitim müdürlükleri ve kurum müdürlüklerinin internet sitesi ve ilan panolarında ilan örneği ile en az 15 gün süreli duyuru yapılarak başvuru takvimine göre alınır. Başvurular, doğrudan kurum müdürlüklerine veya e-Yaygın sistemi üzerinden yapılır.” denmekte.

Usta öğretici başvuruları, e-yaygin.meb.gov.tr adresinden, e-devlet şifresiyle sisteme giriş yapılarak, gerekli belgelerin sisteme yüklenip, açılmak istenen kursların tercih edilmesiyle yapılmakta.

Eğiticiler başvurmayı planladıkları kurslar için eğitici yeterliliklerinin olup olmadığını https://e-yaygin.meb.gov.tr/pagePrograms.aspx adresinden kursun adını seçerek açtıkları pdf dosyasındaki, eğitici nitelikleri bölümüne bakarak görebilecekler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu