Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü, Türkmenistan ve Özbekistan büyükelçiliklerini ziyaret etti

Küresel tanınırlığını artırmayı hedefleyen Kapadokya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü, Türkmenistan Cumhuriyeti ve Özbekistan Cumhuriyeti Büyükelçiliklerini ziyaret etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vesile Şenol ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Yabancı Uyruklu Öğrenci Sorumlusu Agamyrat Boryyev’in yaptığı ziyaretlerde, Türkmenistan Ankara Büyükelçisi Mekan Işanguliyev, Ataşe Merdan Nurmuradov ile Özbekistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Avazbek Khodjımetov ve İkinci Kâtip Dilrukh Temıralıev ile görüşüldü.

Kapadokya Üniversitesi kuruluşundan itibaren benimsediği akademik misyon, vizyon ve politikaları ayrıntılı bir şekilde sunulduğu ziyaretlerde, Üniversitenin açık kampüs konseptine sahip yerleşkeleri, çeşitli fakülte ve yüksekokulları, yüksek lisans ve doktora seviyelerindeki eğitim programları, Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü, araştırma ve uygulama merkezleri, öz değerlendirme süreçleri, akran değerlendirme yöntemleri, modern laboratuvar olanakları, burs sistemleri ve akademik eğitim kalitesi hakkında kapsamlı bilgilendirmeler sunuldu.

Uluslararası iş birliği ve akademik ilişkilerini güçlendirmek amacıyla yürüttüğümüz stratejik adımların yansıması olan bu ziyaretlerde, Üniversitemizin Türkiye’de uluslararası öğrencilere yükseköğrenim fırsatları sunma ve küresel düzeydeki etkisini artırma çabalarını sürdüreceği belirtildi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu