Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Milli sporcu Ankara’da karşılandı

NEVŞEHİR(MHA) İtalya’nın Padova kentinde 03 -10 Eylül 2023 tarihleri arasında 21 ülkeden 514 sporcunun yer aldığı Özel Sporcular Avrupa Şampiyonası düzenlendi. Türkiye, Futsal, Atletizm, Yüzme, Judo ve Masa Tenisi olmak üzere beş branşta mücadele etti.

Milli sporcular, bireysel müsabakalarda 26 altın, 19 gümüş ve 14 bronz olmak üzere toplam 59 madalya kazandı.

Nevşehirli Down Sendromlu Milli Sporcu Ramazan Ünlü ise Atletizm Avrupa şampiyonasında ilimizi en güzel şekilde temsil ederek 3 farklı branşta Avrupa 3’üncülüğü elde etti ve bronz madalyanın sahibi oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ise Nevşehir’in gururu Milli Sporcu Ramazan Ünlü’yü İtalya dönüşü Ankara’da karşıladı.

İl Müdürü Muhsin Özdemir “İtalya’da Özel Sporcularımız büyük bir tarih yazdı. Futsal milli takımımız Avrupa şampiyonu oldu, Atletizm milli takımımız Avrupa ikincisi oldu, Judo takımımız üçüncü oldu. Sporcularımızla gurur duyuyoruz, İlimizin gururu Nevşehir’li Milli Sporcumuz Ramazan Ünlü Ülkemizi her zaman ki gibi en iyi şekilde temsil ederek cirit atma disk atma ve 1500 m yürüyüş müsabakalarında Avrupa 3. olmuştur. Daha önce Avrupa 2’nciliği ve Dünya 2’nciliği yanına birde Avrupa 3’üncülüğünü elde etmiştir. Sporcumuzun elde etmiş olduğu derecesini tebrik eder başarılarının devamını dilerim” dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu