Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Kapadokya Üniversitesi 2023-2028 Stratejik Planı Yayımlandı

Kapadokya Üniversitesinin gelecek hedeflerini, bu hedefler doğrultusunda yapılacak çalışmaları detaylı şekilde ortaya koyan faaliyetler ile performans ölçü ve ölçütlerinin yer aldığı Kapadokya Üniversitesi 2023-2028 Stratejik Planı KÜN Mütevelli Heyeti tarafından kabul edildi.

Kapadokya Üniversitesi misyonu, vizyonu, hedefleri ile beş yıllık periyotlarda belirlenen stratejik amaç ve hedefleri doğrultusunda planlanan, Kapadokya Üniversitesinin gelecek hedeflerini, bu hedefler doğrultusunda yapılacak çalışmaları detaylı şekilde ortaya koyan faaliyetler ile performans ölçü ve ölçütlerinin yer aldığı Kapadokya Üniversitesi 2023-2028 Stratejik Planı KÜN Mütevelli Heyeti tarafından kabul edildi.

Stratejik Plan Koordinasyon Kurulu ve Stratejik Plan Hazırlama Kurulu tarafından akademik ve idari birimlerimizde alınan veriler ışığında 2018-2023 Stratejik Planı’nın değerlendirmesi yapıldı. Analiz çalışmaları kapsamında çıkarılan güçlü ve zayıf yönler ile fırsatlar ve tehditler (GZFT) ışığında ilkelerimiz, değerlerimiz ve temel amaçlarımız belirlendi.

Beş stratejik alan üzerine inşa edilen 2023-2028 Stratejik Planı’nın alanları;

  1. Eğitim ve Öğretim,
  2. Araştırma ve Geliştirme,
  3. Üniversite Yönetimi,
  4. Topluma Katkı ve
  5. Sürdürülebilirlik

olarak belirlendi.

Stratejik alanların her biri stratejik amaçlar ve her bir amaç da kendine özgü stratejik hedefleri kapsamaktadır. Bu amaç ve hedefler, BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları (SKA) ve ulusal/yerel kalkınma planları ile uyumlu olacak şekilde belirlenerek, Üniversitemizin topluma ve kalkınma amaçlarına sunacağı katkının en üst düzeyde gerçekleştirilmesi hedeflenmiştir.

İç ve dış paydaşlarımıza ve tüm kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu