Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerÜrgüp Haberleri

Togg, Üçgüzeller’de tanıtılıyor

Kapadokya Rengi olarak anılan ve rengini Kapadokya ‘dan alan Togg, Nevşehir Ürgüp İlçesinde Üçgüzeller’de tanıtılıyor.

Kapadokya rengi Togg, Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde Üçgüzeller mevkiinde vatandaşlarla ve gelen yerli yabancılar turistlerle buluştu. Ürgüp’teki Üç Güzeller mevkiinde sergilenen Togg’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ekim ayı içerisinde Bir ay boyunca açık kalacak stantta Togg yetkilileri araçla ilgili vatandaşlara bilgi verirken, vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmiyor.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk de, Togg’un bulunduğu standı ziyaret ederek, test sürüşü yaptı. Başkan Aktürk, banttan inecek 50. Togg’a talip olduğunu daha önce ki haberlerimizde yer vermiştik.

Aktürk, “Türkiye’nin Hem savunma hem teknoloji sanayiinde Türkiye önemli hamleler gerçekleştiriyor. SİHA ve İHA’larımızla, Altay tankı, Atak helikopteri ve yerli otomobil Togg’a kavuşmanın gurur ve mutluluğu içindeyiz. Ülkemize huzur ve bereket getirsin. Togg’un lansman renklerinden en çok tercih edilen ‘Kapadokya’ rengi idi, bu renk ona çok yakışıyor” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu