Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ManşetlerSpor

Masa tenisi müsabakaları tamamlandı

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları Kamu Spor Oyunları” projesi Masa Tenisi müsabakaları sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında voleybol, basketbol ve masa tenisi branşlarında, kamu kurumlarının katılımı ile birlikte kurumlar arası iş birliğini artırmak, insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığını kazandırmak amacıyla 81 il de eş zamanlı olarak düzenlediği “Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları Kamu Spor Oyunları” projesi Masa Tenisi müsabakaları sona erdi.

Nevşehir Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Spor Salonunda düzenlenen, müsabakalarda, kurumlar birbirleriyle dostane bir şekilde mücadele ettiler. Turnuvaya; İl Sağlık Müdürlüğünü temsilen 2 takım (İl Sağlık, Halk Sağlığı), Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Nevşehir Belediyesi, Kapadokya Alan Başkanlığı ve Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu olmak üzere 6 takım katıldı.

Kamu Spor Oyunları’nda; Lig usulü düzenlenen turnuvada Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Masa Tenisi takımı il birincisi, Halk Sağlığı Masa Tenisi takımı il ikincisi olurken İl Sağlık Masa Tenisi takımı il üçüncüsü olmuştur.

Müsabaka sonunda dereceye giren sporcular başarı belgesi ve kupa ile ödüllendirildi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu