Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BölgeManşetler

Başkan Urgenç’ten önemli açıklama

NEVŞEHİR(MHA) Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Milli eğitim müdürlüğünün ödül yönetmeliğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Urgenç, “Nevşehir Valiliği, Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü ödül verilmesi ile ilgili bir çok soru, tereddüt ve sitem tarafımıza iletilmektedir. Ödül veriliş şekli ve kriterler hususu takip edilerek incelenmektedir. Türk Eğitim Sen olarak mensubiyet ilişkisi gözetilmeksizin başarıları ile dikkat çeken Nevşehir eğitimimize kişisel ve kurumsal başarısı ile katkı sunan öğretmen ve yöneticilerimizin öncelik sırasında olması gerektiği yönünde mücadelemiz sürmektedir. Ödül alan 98 arkadaşımızın içinde başarıları ile dikkat çeken arkadaşlarımız hak eden, her düşünce görüş ve sendikadan meslektaşlarımız bulunmakla beraber bazı kişilerin ödül listesinde olması tereddütlere neden olduğu tarafımıza iletilmiştir. Uzun yıllardır 2016 yılından beri yeteri sayıda ödül verilmemesi ödül verilecek kişi sayısının birikmesine neden olmuştur. Ayrıca Nevşehir Valisi Sayın Ali Fidan’ın ilimizin yıllık 98 olan kontenjanın hepsinin kullanılması yönündeki takdirlerinden dolayı teşekkür ederiz. Zira birikmenin temel sebebi 6 yıldır bu ödüllerin kontenjan dahilinde verilmemesiydi” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu